Palaa etusivulle

Tiedotteet

Ravinteiden kierrätyksen kärkihankekiertue Joensuussa 30.1.2019
17.1.2019

Ravinteiden kierrätyksen kärkihankekiertue Joensuussa 30.1. Myös SKVSY on paikalla Vesiviestillä vaikuttavuutta-hankkeen tiimoilta.

”Ravinteiden kierrätyksen ja vesiensuojelun kärkihankkeet lähtivät marraskuussa tuloskiertueelle. Kolmen paikkakunnan kiertue (Lahti, Seinäjoki, Joensuu) huipentuu 30.1. Joensuun Tiedepuistoon, missä kohtaavat yritysyhteistyön, urbaanien ravinnekiertojen ja valumavesien puhdistuksen sekä metsätalouden ammattilaiset.”

Ilmoittautumisaikaa ti 22.1. saakka.

Ilmoittautuminen ja ohjelma

 

Mediatiedote – Vesiviestillä vaikuttavuutta
29.10.2018

Vesiviestillä vaikuttavuutta -hankkeesta on julkaistu mediatiedote 22.10.2018.

Savo-Karjalan Vesiensuojeluyhdistys ry

Yhdistyksen jäsenistössä on edustettuna kuntia, teollisuuslaitoksia sekä vesiensuojeluun vaikuttavia yhteisöjä. Tavoitteena on saavuttaa ja ylläpitää vesien hyvä tila kustannustehokkailla ja kestävän kehityksen menetelmillä. Yhdistys tuottaa kansalaisille, päättäjille ja jäsenilleen luotettavaa tietoa vesien tilaan vaikuttavista tekijöistä.

 Yhdistyksen yleishyödyllinen tehtävä on edistää vesienhoitotoimenpiteitä toimimalla aktiivisesti alueellisissa vesienhoitoryhmissä, laatimalla lausuntoja ja kannanottoja, tiedottamalla vesistöjen tilasta sekä osallistumalla tutkimus- ja kehittämishankkeisiin.

 Jäsenille tarjoamme edunvalvontaa, neuvontaa, koulutusta sekä asiantuntijapalveluita. Varsinainen liiketoiminta on eriytetty Savo-Karjalan Ympäristötutkimus Oy:öön, jonka kehittämisestä yhdistyksellä on pääomistajana vastuu. Valtakunnallinen vaikuttaminen toteutetaan Suomen Vesiensuojeluyhdistysten Liitto ry:n kautta.

 Savo-Karjalan Vesiensuojeluyhdistys ry on perustettu vuonna 1963 kuntien ja teollisuuslaitosten toimesta alueellisen vesiensuojelun edistämiseksi. Toiminta-alue on Pohjois-Savo ja Pohjois-Karjala. Yhdistyksellä ja sen omistamalla Savo-Karjalan Ympäristötutkimus Oy:llä on hyvä alueidensa vesistöjen tuntemus